David & Viktor här igen! Sista stoppet på vår lilla sommarresa ☀️🚋 var hos Segway Adventure i Göteborg. Här fick vi uppleva hur det är att åka Segway och samtidigt se vår näst största stad från ett helt nytt perspektiv. Vi blev varmt välkomnade av Kenth som tog hand om oss under dagen och lärde oss ett och annat om staden och dess historia medan vi glatt gled runt på Segways. 😎 Det var minst sagt en rolig upplevelse! 😂

 

 

Vi fick dessutom sällskap av vår kollega Anett och hennes dotter Corinne som bor i en av Göteborgs många förorter 🙃

Innan vi fick OK att ge oss ut i stora staden gavs vi ett par minuters introduktionsåkande runt en hinderbana – 👌 För dom av oss som inte åkt Segway förut. Det är en speciell känsla, först förstår man ingenting och kommer ingenstans, men väldigt snabbt så blir det det mest naturliga i världen, även om jag fortfarande inte förstår “hur” det funkar 😋

 

 

Vi stannade till flera gånger under resan för att titta på olika landmärken i Göteborg och höra Kenth berätta om staden och dess historia. Det är verkligen en stad man kan lära sig mycket om, och Kenth verkade sitta på all kunskap 😁 – något han glatt delade med sig av till oss.

 

 

Turen gick både högt och lågt, när man står på en segway är Göteborgs kullar inga problem att ta sig fram över. Det går i 20 km/h genom parker, bostadsområden och city. 🎢

Vi vill av naturliga skäl inte avslöja för mycket om själva turen 😉 Utan det är något ni borde prova på själva.

 

 

Stort tack till Segway Adventure och Kenth som guidade oss genom historia på ett nytt och spännande sätt. Är du nyfiken på hur det är att köra Segway eller känner någon som är lite äventyrlig? 😏

Du kan boka din egna tur direkt hos Segway Adventure eller på adventurehero.se.

Om Göteborg känns sjukt långt bort det går det även bra att boka en Segway upplevelse i andra städer! Bland annat Halmstad, Jönköping och Alingsås.

Keep calm and glide on!